Tule Katos! Kallion kesäteatterifestivaaleille 2018 esiintymään!

Katos! järjestetään ke–pe 13.–15.6.2018. Neljättä kertaa järjestettävän festivaalin esitykset tapahtuvat tuttuun tapaan Harjun nuorisotalon yhteyteen, Dallapénpuistoon pystytettävässä teltassa. Esitysajat ovat 17–22.Esityksesi voi olla mitä tahansa esittävää taidetta, esimerkiksi perinteistä draamaa, tanssi- tai musiikkiteatteria, fyysistä teatteria, monologi, sirkusta tai improvisaatiota. Voit tarjota myös työpajaa tai muuta osallistavaa toimintaa.

Festivaali on tarkoitettu kodittomille, ilman vakituisia tiloja toimiville harrastajille ja ammattilaisille. Esityksen ei tarvitse olla uusi, vaan se voi olla kierrätysversio vanhasta esityksestä.

Haluamme edistää teatterintekijöiden yhteisöllisyyttä, ja tapahtuma onkin hyvä kanava tavata muita teatterilaisia. Emme maksa esiintymisestä palkkiota, mutta kokoonpanot voivat myydä pääsylippuja esityksiinsä.

Katoksen järjestää Oranssin Koiran teatteri Harjun nuorisotalon tuella. 

Lue lisää: facebook.com/katosfestivaalihttps://www.facebook.com/katosfestivaali. Ilmoittautumiset ja kyselyt: Satu Ekman, satu.h.ekman@gmail.com, 040 726 9367 tai Kristiina Haapasalo, kristiina.haapasalo@gmail.com, 044 320 6889

Kommentit