Kesäsirkusta ja fyysistä teatteria kaikilla mausteilla!

Zero Gravity Company: Kesäsirkus

Torstaina 15.6. klo 16 ja klo 17
Kesto n. 30 min
Liput 5 € käteisellä ovelta.

Zero Gravity Companyn teos Kesäsirkus tuo mukanaan kokonaisen sirkusseurueen. Seurueeseen mahtuu niin primadonnia, voimamiehiä, kissa, klovni kuin hevonenkin! Verhojen takaa esiin astuu yhdeksän eri sirkushahmoa, jotka esittävät taitojaan muun muassa rengastrapetsilla, pariakrobatiassa ja käsilläseisonnassa. Sanaton esitys on iloinen, hauska ja suunnattu kaikenikäisille! Esiintyjinä ovat Netta Lepistö ja Maarit Utriainen. Teos on sanaton.

Kesäsirkus sai ensi-iltansa vuonna 2014 Annikki Off -festivaalilla. Teos on viihdyttänyt katsojia kesäaikaan katuesityksenä muun muassa puistoissa, uimarannalla, ratsastusmaneesissa jne.

Kuva: Simo Ulvi.
Zero Gravity Company on viiden Turun taideakatemiasta valmistuneen sirkustaitelijan vuonna 2010 perustama nykysikrusryhmä. Ryhmällä on peloton ja leikkisä suhtautuminen taiteeseen, ja se pyrkii luomaan tuoreita, voimakkaita ja rajoja rikkovia teoksia.

Mobo: Hurlumhei-kabaree

Torstaina 15.6. klo 20
Kesto n. 1 tunti
Liput 5 € käteisellä ovelta.

Mobo eli Moving body koostuu Teakin fyysisen teatterin opiskelijoista, jotka ovat taustoiltaan muun muassa näyttelijöitä, sirkustaiteilijoita, tanssijoita ja oopperalaulajia. Katoksessa esitettävä Hurlumhei-kabaree koostuu opiskelijoiden lopputöistä, ja se tuo lavalle klovneja, naamioita ja liikkuvia kehoja sekä nauruhermoja kutkuttavaa fyysistä teatteria kaikilla mausteilla.

Klovni Rosalii on yksi Mobon jäsenistä

Kommentit