Jatkot Vihreässä Holvissa: lattarireggaeta, Suomi-folkia ja Chydeniusta!

Katoksen jokaisena iltana saadaan Harjun ohjelman loputtua nauttia musiikista korttelibistro Vihreässä Holvissa. Ohjelma ruoastaan kiitellyssä Holvissa alkaa noin kello 22.30. Luvassa on myös ilahduttavia festaritarjouksia kesäjuomista. Ravintola sijaitsee osoitteessa Harjutori 8, entisissä teatteri Ilmiön tiloissa.

Keskiviikkona lavalle nousee latinalais- ja hihop-vaikutteista reaggaeta esittävä Pirata Boing Band. Yhtye on kiertänyt urugualaissyntyisen Rodrigo Diaz Peredan johdolla ympäri maailmaa. Holvissa bändi heittää akustisen keikan, mutta meininki on silti varmasti sähköisen energinen!Torstaina Holvissa esiintyy kalliolaisten suosikki Samuel Leminen, joka tunnetaan laulajana, lauluntekijänä ja kitaristina. Samuelin soolomateriaali koostuu folk- ja blues-kappaleista herkällä tulkinnalla höystettynä.

Perjantaina Ritva "Äppä" Koskensuu muusikkokumppaneineen esittää omia runojaan Kaj Chydeniuksen sävellyksin. Kokoonpano on ennen nähty muun muassa Kansallisteatterin Lavaklubilla, Valtimonteatterissa sekä lukuisissa kirjastoissa ja kuppiloissa. Koskeensuu & Co.:n uusin albumi Valon & varjon leikkiä on kuunneltavissa Spotifyssa.

Liput käteisellä ovelta:

Ke 14.6. Pirata Boing Band 4 €
To 15.6. Samuel Leminen 3 €
Pe 16.6. Ritva Koskenuu & Co. 5 €

Kommentit