Fragmented yhdistää luettua tekstiä, musiikkia ja tanssia

"Että juuri siinä on se piste. Että tässä on kaikki, eikä ole mitään muuta. -- että mun ruumis on jotain enemmän kuin ennen. -- Ongelma on ratkaisu. -- Se mitä on tehtävä on myös mahdollista."

Noora Ingströmin teksteistä ja laulusta sekä Lauri Laxa Peltosen kitarasta ja tanssista koostuva Fragmented kumpuaa olemassaolon oikeuden pohdinnasta sekä vihan tunteiden syistä, seurauksista ja niiden artikuloinnin tarpeesta. Esitys antaa äänen ja tilan puhumattomien sanojen, ilmaisemattomien tunteiden ja piiloon painettujen muistojen purkautumiselle. Lisäksi se ilmentää koetun todellisuuden unenomaisuutta ja kerrostuneisuutta sekä leikkii toden ja epätoden rajapinnoilla.


Se haluaa kysyä meiltä jokaiselta: Miksi me olemme vihaisia? Ketä me oikeasti olemme? Mikä meitä estää päästämästä irti? Mitä tästä kaikesta tulisi ajatella?

Noora Ingström on helsinkiläinen näyttelijä ja laulaja. Lauri Laxa Peltonen on helsinkiläinen muusikko, säveltäjä, räp-artisti ja tanssija. Fragmented on Ingströmin ja Peltosen ensimmäinen yhteistyöprojekti.

Noora Ingström ja Lauri Laxa Peltonen: Fragmented

Perjantaina 16.6. klo 20
Liput 7/10 € käteisellä ovelta.

Kommentit