Mimo ja Viola ihmettelee elämää katsojien kanssa

Miimikko ja nukketeatteritaiteilija Jordy Valderraman sekä alttoviulisti Clara Petrozzin mimiikkaa, klovneriaa ja musiikkia yhdistelevä teos Mimo ja Viola kommentoi ja kuvailee jokapäiväisiä tapahtumia tuoden esiin arjen ihmeellisyyden. Teos on aiemmin nähty muun muassa Costa Ricassa, Perussa ja kotimaan klovnifestivaaleilla. Perjantaina 16.6. Mimo ja Viola ilahduttaa Katoksessa kaikenikäisiä katsojia.

Clara Petrozzi työssään. Kuva: Laura Gazzotti.
Taiteilijaduon musikaalinen puolisko Clara on paitsi muusikko, myös soitonopettaja, säveltäjä ja musiikkitieteilijä. Hän on latinalaisamerikkalaiseen taidemusiikkiin erikoistuneen Aurinko-kamarimusiikkiyhtyeen perustajajäsen.

Claran aviomies ja työtoveri Jordy puolestaan on on teatteriohjaaja, näyttelijä, miimikko, tanssija, nukketeatteritaiteilija ja opettaja. Hän on opiskellut ja työskennellyt Perussa, Englannissa, Costa Ricassa ja Espanjassa. Jordy on nukketeatteriseurue Transeúntesin sekä kulttuuriyhdistys Kulkijat ry:n perustaja sekä Suomen klovneria-, teatteri- ja mimiikkakentän moniottelija. 

Jordy Valderrama ja Clara Petrozzi: Mimo ja Viola

Pe 16.6. klo 16.00
Kesto n. 45 min
Liput 7/10 €

Sopii kaikenikäisille.


Kommentit