Jotain ihan Kafkaa

Teatteri Kontulan Kafka-sovellus muuntuu Katoksen lavalleTeatteri Kontula eli TeKo on syntynyt Kansallisteatterin Reittejä Kontulaan -hankkeen aikana 2013–2015. Innokkaista harrastajista koostuva aktiivinen ryhmä ottaa jatkuvasti uusia jäseniä ja tuottaa ensi-iltoja vuosittain.

TeKon toiminnan keskiössä ovat esiintyminen ja hyvän mielen tuottaminen. Ryhmän tarkoitus on tuoda taidetta Kontulan ja Mellunkylän asukkaiden arkeen.

Ryhmä on tuottanut tämän kesän ohjelmistoon näytelmän Kafka Kontulassa. Esitys koostuu absurdeista ja ajankohtaisista tarinoista, jotka mukailevat elinaikanaan sairaalloisen ja onnettoman, jälkipolvien ihannoiman Franz Kafkan kertomuksia. Näytelmää esitetään heinä- ja elokuussa Mellunkylän alueen puistoissa ja Kontulan ostarilla.

TeKon esitys Katos-festareilla on uudelleensovitus Kafka Kontulassa -teoksesta.

Katos Kafkaa


Katos Kafkaa


Torstaina 16.6. klo 17

Katos Kafkaa on rujolla ja humoristella otteella rakennettua kafkamaista draamaa.  Kafkan eri teksteistä hävyttömän vapaasti sovitettuja irtonaisia kohtauksia, joista tunnistaa kyllä ajan, elämän, ihmisen, muttei ehkä niinkään kovin mystifioitua Kafkaa.

​Vieraileva ohjaaja: Turo Herala

​Vapaaehtoinen maksu: esityksen jälkeen kerätään lippukolehti.

TeKolaisia Idän kyläjuhlassa toukokuussa

Kommentit